Welkom bij

The Wheels

Er valt altijd wel iets te beleven op Circuit Zolder en een bezoekje aan Brasserie The Wheels moet je gewoon doen. Je wordt er steeds met een glimlach ontvangen. De typische Vlaamse keuken is er overheerlijk en je kan er proeven van tal van streekgerechten en bieren. Er zijn verschillende activiteiten te doen in de directe omgeving voor het heel gezin. Meer weten...


Wil je op de hoogte blijven van de belevingen op Circuit Zolder? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Heb je een vraag?
Wij bellen je spoedig terug.

Sportkamp 2018

Voor helden en heldinnen van 8 tot 14 jaar

Tijdens de paasvakantie van 3 tot 6 april en tijdens de zomvervakantie van 3 tot 6 juli gaan de volgende edities door van het PlayOnWheels sportkamp. 

De activiteiten staan gepland van 10:00 tot 16:00. Er is gratis voor en na opvang van 8:30 tot 17:30.

Dit alles zal doorgaan op het domein van Circuit Zolder (The Wheels, Terlaemen 4, Heusden-Zolder)  

 

All-in formule: 196€  (alle activiteiten, voor en na opvang, warme lunch, vieruurtje & BBQ)  

 

De laatste dag sluiten we de sportactiviteiten af met een BBQ en een uitgebreid saladebuffet (17:00 - 19:00).

De BBQ is gratis voor de deelnemers!

BBQ volwassene (3st vlees) aan 17€

BBQ kind (1st vlees) aan 8€

 

Wacht niet te lang met inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt.  

Nog meer weten? info@PlayOnWheels.be of bel naar Brasserie The Wheels 0486.53.57.40.

 

Inschrijven

EMX initiatie

emx-start-300pxpng

Eindelijk krijgen kinderen weer de mogelijkheid om kennis te maken met de offroad motorsport. En dit op een veilige en milieuvriendelijke manier, zonder iemand te storen. De motoren zijn speciaal voor kinderen ontworpen, er is voor elk kind een model met aangepaste zadelhoogte beschikbaar.  

Er is geen ervaring vereist. Onze getrainde monitoren begeleiden iedereen om een maximale beleving te creëren. De electro-motoren zijn voorzien van een extra veiligheid waardoor het toestel stil valt van het ogenblik dat het stuur losgelaten wordt. Ook kunnen we de maximale snelheid regelen voor elk niveau. Er is geen uitlaat en ook geen warme onderdelen zoals bij de verbrandsmotoren. M.a.w. op en top veilig en...

Plezier gegarandeerd!

BMX initiatie

wk-bmx-300pxjpg

In deze initiatie cursus worden de basistechnieken van het BMX rijden aangeleerd. De BMX fietsen & helmen worden door ons aangeleverd en onze professionele trainers leren je alle tricks om goed te starten in het BMX crossen.

Ben jij een kampioen in spé? Doe mee en misschien sta jij volgend seizoen op het podium!

 

Paintball

paintball-300pxjpg

Op het paintballterrein van Circuit Zolder kunnen alle kinderen naar hartelust oorlogje voeren en zich uitleven als een echte soldaat. Wie denkt dat enkel jongens goede spelers zijn heeft het mis. Meisjes zijn vaak tactisch en weten hierdoor op een strategische wijze het kamp te veroveren. Laat het spel beslissen.     

Onze paintballvariant is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is een veilige en pijnloze manier van verfschieten.     

Het paintballgeweer werkt met een veer en dus niet zoals de traditionele paintballmarkers met perslucht of CO². Het geweer heeft een lage impact en veroorzaakt dus geen pijnlijke blauwe plekken. Zo zijn de pistolen kindvriendelijk en makkelijk te hanteren.     

De kleurrijke verfballetjes (kogeltjes) zijn 100% biologisch afbreekbaar, niet giftig en makkelijk afwasbaar met water. De kinderen krijgen volledige gezichtsbescherming en worden professioneel begeleid door onze marshalls.     

Let the game begin!

Karting

karting-300pxjpg

Karting, een ideale gelegenheid om even te ontspannen en een leuke tijd te beleven in het legendarisch kader van Circuit Zolder. Wij hebben 2 type karts, de kinderkarts zijn voorzien van verzetbare stoeltjes en pedalen. Het racen gebeurt onder toezicht van onze marshals.

Ga je F1-idool achterna. Scheur door de bochten en haal je voorliggers een voor een in.

Ben jij de eerste aan de finish?

RC racing

rc-racing-300pxjpg

Nieuw sinds 2015 is het RC-auto racing circuit. Neem controle over het stuur en laat de autootjes scheuren over het parcour.

3.. 2.. 1.. go go go!