Welkom bij

The Wheels

Er valt altijd wel iets te beleven op Circuit Zolder en een bezoekje aan Brasserie The Wheels moet je gewoon doen. Je wordt er steeds met een glimlach ontvangen. De typische Vlaamse keuken is er overheerlijk en je kan er proeven van tal van streekgerechten en bieren. Er zijn verschillende activiteiten te doen in de directe omgeving voor het heel gezin. Meer weten...


Wil je op de hoogte blijven van de belevingen op Circuit Zolder? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Heb je een vraag?
Wij bellen je spoedig terug.

Ons aanbod Kinderfeesten

prijsballon-websitepng

Wil je een echt uniek feest voor je kind? Dan zit je goed. Wij verzorgen je feesten met unieke activiteiten voor de kinderen. Je kan kiezen uit:

 • - EMX initiatie, electro moto's voor kinderen 
 • - BMX initiatie
 • - Paintball voor kinderen 
 • - RC auto racing

 

In de brasserie kunnen de kinderen smullen. Keuze uit 3 menu's (graag op voorhand doorgeven):

 • - menu 1: frietjes met frikandel + 1 drank + 1 ijsje
 • - menu 2: frietjes met kippenvingers + 1 drank + 1 ijsje
 • - menu 3: spaghetti + 1 drank + 1 ijsje

 

Extra's:

 • - Wil je activiteiten combineren? Dat kan, slechts €13,50 p.p. per bijkomende activiteit.
 • - Extra lang paintballen, 2 uur i.p.v. 1,5 uur voor €5,00 p.p.
 • - Extra lang BMX-en, 2 uur i.p.v. 1,5 uur voor €3,00 p.p.
 • - Extra wedstrijdje EMX rijden voor €5,00 p.p.
 • - Verzekering voor EMX aan €3,50 p.p. of je vult het document "afstand van verhaal" in. 

 

Interesse? Reserveer nu!

Geef de gewenste dag, activiteit, aantal deelnemers en menukeuze door op info@playonwheels.be

Groepen

Groepen kunnen genieten van speciale voordeeltarieven. Zorg je zelf voor een begeleider per groep van 20 kinderen, dan zijn volgende prijzen van toepassing:

 • vanaf 35 deelnemers: 5% korting
 • vanaf 55 deelnemers: 10% korting
 • vanaf 75 deelnemers: 15% korting
 • vanaf 100 deelnemers: 20% korting

EMX initiatie

vanaf 6 deelnemers

emx-start-300pxpng

Eindelijk krijgen kinderen weer de mogelijkheid om kennis te maken met de offroad motorsport. En dit op een veilige en milieuvriendelijke manier, zonder iemand te storen. De motoren zijn speciaal voor kinderen ontworpen, er is voor elk kind een model met aangepaste zadelhoogte beschikbaar.  

Er is geen ervaring vereist. Onze getrainde monitoren begeleiden iedereen om een maximale beleving te creëren. De electro-motoren zijn voorzien van een extra veiligheid waardoor het toestel stil valt van het ogenblik dat het stuur losgelaten wordt. Ook kunnen we de maximale snelheid regelen voor elk niveau. Er is geen uitlaat en ook geen warme onderdelen zoals bij de verbrandsmotoren. M.a.w. op en top veilig en...

Plezier gegarandeerd!

RC racing

vanaf 6 deelnemers

rc-racing-300pxjpg

Nieuw sinds 2015 is het RC-auto racing circuit. Neem controle over het stuur en laat de autootjes scheuren over het parcour.

3.. 2.. 1.. go go go!

Paintball

vanaf 8 deelnemers

paintball-300pxjpg

Op het paintballterrein van Circuit Zolder kunnen alle kinderen naar hartelust oorlogje voeren en zich uitleven als een echte soldaat. Wie denkt dat enkel jongens goede spelers zijn heeft het mis. Meisjes zijn vaak tactisch en weten hierdoor op een strategische wijze het kamp te veroveren. Laat het spel beslissen.     

Onze paintballvariant is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is een veilige en pijnloze manier van verfschieten.     

Het paintballgeweer werkt met een veer en dus niet zoals de traditionele paintballmarkers met perslucht of CO². Het geweer heeft een lage impact en veroorzaakt dus geen pijnlijke blauwe plekken. Zo zijn de pistolen kindvriendelijk en makkelijk te hanteren.     

De kleurrijke verfballetjes (kogeltjes) zijn 100% biologisch afbreekbaar, niet giftig en makkelijk afwasbaar met water. De kinderen krijgen volledige gezichtsbescherming en worden professioneel begeleid door onze marshalls.     

Let the game begin!

BMX initiatie

vanaf 10 deelnemers

wk-bmx-300pxjpg

In deze initiatie cursus worden de basistechnieken van het BMX rijden aangeleerd. De BMX fietsen & helmen worden door ons aangeleverd en onze professionele trainers leren je alle tricks om goed te starten in het BMX crossen.

Ben jij een kampioen in spé? Doe mee en misschien sta jij volgend seizoen op het podium!