Welkom bij

The Wheels

Er valt altijd wel iets te beleven op Circuit Zolder en een bezoekje aan Brasserie The Wheels moet je gewoon doen. Je wordt er steeds met een glimlach ontvangen. De typische Vlaamse keuken is er overheerlijk en je kan er proeven van tal van streekgerechten en bieren. Er zijn verschillende activiteiten te doen in de directe omgeving voor het heel gezin. Meer weten...


Wil je op de hoogte blijven van de belevingen op Circuit Zolder? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Heb je een vraag?
Wij bellen je spoedig terug.

sportkamp-zomervakantie-2016-bannerpng

In de zomervakantie gaat van 12 tot 15 juli ons volgend Play-On-Wheels sportkamp door. Buiten onze klassieke top activiteiten hebben we 2 nieuwe activiteiten in petto, namelijk boogschieten en boetseren. Bovenop de warme maaltijd 's middags, voorzien we nu ook een vieruurtje. Schrijf tijdig in want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven

 

circuit-dooppng

Snelheidsduivels en autoliefhebbers opgelet! Hier moet je zijn als je de ultieme ervaring zoekt. PlayOnWheels organiseert VIP circuitdopen op het domein van Circuit Zolder. Je dag vangt aan met een theoretische briefing in Brasserie The Wheels. Daarna begeven we ons naar de paddocks met een van onze electrische voertuigen (e-Cross Bikes, e-Scooters, Renault Twizy, ...). Je krijgt toegang tot de paddocklane waar je het circuit racen van zeer dichtbij kan ervaren. Ook de medialane is toegankelijk vanwaar je een zeer mooi zicht hebt over een groot deel van't circuit. Dan is het tijd om zelf plaats te nemen langs de piloot in een omgebouwde BMW 325I. Spanning en sensatie bouwen zich op als je door de bochten scheurt. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Eenmaal bekomen van de adrenaline kick rijden we terug naar Brasserie The Wheels waar je nog kunt nagenieten met een lunch, een fris biertje of een glasje wijn.

Eén ding is zeker, deze dag zal je nooit vergeten! Meer info, prijzen & trackdays

happenentrappenjpg

Fietsen door het groen landschap van de Wijers en af en toe stoppen voor een hapje en een drankje. Dat is het concept van de route 'Laveren door het land van 1001 vijvers’ van Happen en Trappen. Dit jaar vertrek je en kom je aan in Taverne Sint-Job. Het hoofdgerecht wordt geserveerd in Brasserie The Wheels.

Ontdek op een sportieve en leuke manier wat de streek van de Wijers te bieden heeft: Een mooi mijnerfgoed, tal van kastelen en een prachtige natuur met maar liefst 1200 vijvers. Een absolute aanrader voor de sportieve genieter!

Reserveer nu online op http://www.happenentrappen.nl.

rondleiding-czpng

De VZW Toerisme Heusden-Zolder organiseert naar jaarlijkse traditie gedurende de zomermaanden juli en augustus elke donderdagnamiddag een begeleide rondleiding op het Circuit Zolder behalve op donderdag 21 juli.

 

De wandeling begint en eindigt bij Brasserie The Wheels, vlak naast de vernieuwde BMX-piste. Na een kennismaking met deze piste begeven we ons richting paddock zone. Onderweg ontdek je dan het verhaal achter de Sacramentskapel gelegen binnen het circuit. Aangekomen in de paddock zone krijg je de kans om een kijkje te nemen achter de schermen. Je wordt rondgeleid in de controlekamer waar elke cm van het circuit zorgvuldig in de gaten wordt gehouden. De trainingen op donderdagen maken het extra interessant. Na het bezoek aan de esplanade begeven we ons naar het museum. Hier kan je kennismaken met en genieten van een rijk gevuld verleden van deze mooie omloop en zijn rijke traditie.

 

Belangstellende worden verwacht om 14.00 uur bij Brasserie The Wheels, Terlaemen 4 Heusden-Zolder. Deelname kan voor slechts 1 euro voor jongeren (-18j) en 3 euro voor volwassenen. Groepen moeten wel vooraf reserveren via het infokantoor toerisme, Vrunstraat 6 Heusden-Zolder, tel. 011 80 80 88 - toerisme@heusden-zolder.be of bert.sr.rodiers@gmail.com - tel. 011 53 85 59 of 0498 79 31 55.