Welkom bij

The Wheels

Er valt altijd wel iets te beleven op Circuit Zolder en een bezoekje aan Brasserie The Wheels moet je gewoon doen. Je wordt er steeds met een glimlach ontvangen. De typische Vlaamse keuken is er overheerlijk en je kan er proeven van tal van streekgerechten en bieren. Er zijn verschillende activiteiten te doen in de directe omgeving voor het heel gezin. Meer weten...


Wil je op de hoogte blijven van de belevingen op Circuit Zolder? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Heb je een vraag?
Wij bellen je spoedig terug.

Brasserie The Wheels

Terlaemen 4

3550 Heusden-Zolder

tel. +32 484 14 60 50

info@thewheels.be

Open van Woensdag tot en met Zondag vanaf 11:00, Vrijdag vanaf 17:00. Keuken doorlopend open. Honden toegelaten.

In de winter zijn we open vanaf 12:00.

 

Het domein van CIRCUIT-ZOLDER is het grootste deel van het jaar VRIJ TOEGANKELIJK. Bij grote evenementen wordt er soms inkom gevraagd. Zie www.circuit-zolder.be voor de evenementenkalender. 

Locatie

Vanuit Antwerpen neem je de E314 richting Hasselt. Voorbij het verkeersknooppunt Lummen neem je afrit 27. Vanaf hier volg je de wegwijzers Circuit Zolder. Aan de hoofdingang neem je de tunnel onder het circuit door en houd je je onmiddellijk rechts. Op 100m aan de linker kant vind je ons terug. Recht tegenover het BMX parcour.

 

Vanuit Brussel neem je de E313 richting Leuven. Op het klaverblad in Lummen ga je richting Genk/Aken tot aan afrit 27. Vanaf hier volg je de wegwijzers Circuit Zolder. Aan de hoofdingang neem je de tunnel onder het circuit door en houd je je onmiddellijk rechts. Op 100m aan de linker kant vind je ons terug. Recht tegenover het BMX parcour.

 

Vanuit de richting Aken/Genk neem je de E314 tot aan afrit 27. Vanaf hier volg je de wegwijzers Circuit Zolder. Aan de hoofdingang neem je de tunnel onder het circuit door en houd je je onmiddellijk rechts. Op 100m aan de linker kant vind je ons terug. Recht tegenover het BMX parcour.

 

Vanuit Luik neem je de E313 richting Brussel. Op het klaverblad in Lummen ga je richting Genk/Aken tot aan afrit 27. Vanaf hier volg je de wegwijzers Circuit Zolder. Aan de hoofdingang neem je de tunnel onder het circuit door en houd je je onmiddellijk rechts. Op 100m aan de linker kant vind je ons terug. Recht tegenover het BMX parcour.

 

Maatschappelijke zetel

TerraPlay nv

Ankerstraat 17

3600 Genk

tel. +32 486 53 57 40