Welkom bij

The Wheels

Er valt altijd wel iets te beleven op Circuit Zolder en een bezoekje aan Brasserie The Wheels moet je gewoon doen. Je wordt er steeds met een glimlach ontvangen. De typische Vlaamse keuken is er overheerlijk en je kan er proeven van tal van streekgerechten en bieren. Er zijn verschillende activiteiten te doen in de directe omgeving voor het heel gezin. Meer weten...


Wil je op de hoogte blijven van de belevingen op Circuit Zolder? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Heb je een vraag?
Wij bellen je spoedig terug.

Brasserie The Wheels

De herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken in Brasserie “The Wheels” op het domein Circuit Zolder.

Hier komen genieten van ‘t gezelschap en lekker eten, is onder meer jezelf zijn en de tijd vergeten.

Faciliteiten:

  • - gratis wifi
  • - gratis vergaderzaal (mits reservering en 2 consumpties p.p.)
  • - kinderspeelhoek
  • - buitenspeeltuin
  • - Fietscafé, fietsoplaadpunt
  • - honden toegelaten
  • - zonneterras

 

Het domein van CIRCUIT-ZOLDER is het grootste deel van het jaar VRIJ TOEGANKELIJK. Bij grote evenementen wordt er soms inkom gevraagd. Zie www.circuit-zolder.be voor de evenementenkalender. 

 

Brasserie The Wheels is de ideale uitvalbasis voor de verschillende activiteiten op Circuit Zolder, waaronder circuit racing, circuit dopen, BMX, EMX, paintball, RC auto racing, karting. Je kan deze activiteiten bij ons reserveren.

Ook verzorgen we graag al je feesten, jubileums, communiefeesten, verjaardagen. Neem contact op met Heidi de uitbaatster op +32 484 14 60 50 of tik je telefoonnummer in de Bel Mij box en we bellen je zo spoedig mogelijk op.

 

Ons aanbod:

  • Buffetten: Wij bieden zowel buffetten aan om af te halen als om in Brasserie The Wheels te nuttigen. We hebben hiervoor standaard buffetten opgesteld maar deze kunnen steeds naar uw wensen worden aangepast.
  • Broodjes: Bij ons kunnen broodjes besteld worden om af te halen. Grote bestellingen kunnen geleverd worden indien ze ‘s morgens voor 11.00u besteld zijn.
  • Bedrijven: Wij zijn de ideale partner voor iedereen die op Circuit Zolder een evenement organiseert. Wij zijn ideaal gelegen om ‘s morgens samen te komen alvorens het evenement aanvangt. Verder kunnen wij voor u en uw gasten een menu samen stellen waar iedereen zich kan vinden.

 

We zijn open van Woensdag tot en met Zondag vanaf 11:00. Keuken doorlopend open. 

In de winter zijn we open vanaf 12:00.

Tijdens evenementen open vanaf 9:00.

 

Speeltuin Fietscafé The Wheels binnen The Wheels buiten